העוגה של שרה • עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

יוסי ברויער 1 Comment on העוגה של שרה • עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

לתחתית: 200 גר' עוגיות לימון טחונים לפרורים 100 גר' חמאה מומסת למלית: 750 גר' גבינת שמנת 1.5 כוסות סוכר 6 ביצים קליפה מגורדת מתפוז אחד 1/2 כוס נקטר מנגו 2 כפות קמח 1 כפית אבקת ג'לטין 2 כפות מים   אופן ההכנה מכינים את התחתית: מערבבים פרורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של …

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

לתחתית:

  • 200 גר' עוגיות לימון טחונים לפרורים
  • 100 גר' חמאה מומסת

למלית:

  • 750 גר' גבינת שמנת
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 6 ביצים
  • קליפה מגורדת מתפוז אחד
  • 1/2 כוס נקטר מנגו
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת ג'לטין
  • 2 כפות מים

 

אופן ההכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פרורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה
  2. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה
  3. מכינים את מלית הגבינה מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות , מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים ליצירת אדים
  4. בקערה טורפים (בעדינות) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס לתערובת חלקה
  5. מוסיפים ביצים, קליפת תפוז נקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה
  6. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים
  7. מחזירים לקערה מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן
  8. אופים כשעה וחצי
  9. מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג'לטין עם המים וממתינים חצי דקה
  10. מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח)
  11. מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב ויוצקים על העוגה
  12. מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות


1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    שרה, רציתי להכין את העוגה שלך, אבל חסרים פה המון פרטים, לדוג' המוצרים לציפוי, אינם מופיעים. וגם, בגוף המתכון כתוב קורנפלור ואני לא רואה את זה במרכיבים, כמה לשים? ולחילופין כתוב כפית גלטין במוצרים ואין לו איזכור בהכנה. וגם לא כתוב איזה גודל תבנית, אנא, תקני את הנ"ל. זו נראית עוגה מצוינת.