העוגה של שרה • עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה
יוסי ברויער 1 Comment on העוגה של שרה • עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורהלתחתית: 200 גר' עוגיות לימון טחונים לפרורים 100 גר' חמאה מומסת למלית: 750 גר' גבינת שמנת 1.5 כוסות סוכר 6 ביצים קליפה מגורדת מתפוז אחד 1/2 כוס נקטר מנגו 2 כפות קמח 1 כפית אבקת ג'לטין 2 כפות מים אופן ההכנה מכינים את התחתית: מערבבים פרורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של …
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו
- הגאון הרב אברהם יוסף בדברים נוקבים: "נשיאה בעול היא הדדית"
- צה"ל השמיד עשרות רקטות שהיו מוכנות לשיגור לרחבי הארץ
- בערב שביעי של פסח שומעים ורואים את שירת הים • צפו
- יומיים אחרי התאונה: השר בן גביר שוחרר מבית החולים
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
לתחתית:
- 200 גר' עוגיות לימון טחונים לפרורים
- 100 גר' חמאה מומסת
למלית:
- 750 גר' גבינת שמנת
- 1.5 כוסות סוכר
- 6 ביצים
- קליפה מגורדת מתפוז אחד
- 1/2 כוס נקטר מנגו
- 2 כפות קמח
- 1 כפית אבקת ג'לטין
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פרורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה
- שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה
- מכינים את מלית הגבינה מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות , מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים ליצירת אדים
- בקערה טורפים (בעדינות) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס לתערובת חלקה
- מוסיפים ביצים, קליפת תפוז נקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה
- מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים
- מחזירים לקערה מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן
- אופים כשעה וחצי
- מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג'לטין עם המים וממתינים חצי דקה
- מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח)
- מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב ויוצקים על העוגה
- מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות
שרה, רציתי להכין את העוגה שלך, אבל חסרים פה המון פרטים, לדוג' המוצרים לציפוי, אינם מופיעים. וגם, בגוף המתכון כתוב קורנפלור ואני לא רואה את זה במרכיבים, כמה לשים? ולחילופין כתוב כפית גלטין במוצרים ואין לו איזכור בהכנה. וגם לא כתוב איזה גודל תבנית, אנא, תקני את הנ"ל. זו נראית עוגה מצוינת.